TERRA ESBORRADA; PALESTINA
Taller que permetrà dotar-nos d'eines per entendre el conflicte que es desenvolupa en territori palestí des de la creació de l'estat d'Israel.
GENTRIFI-QUÈ?; BARCELONA
Taller que posa la mirada sobre els processos de gentrificació urbana que es donen en ciutats de tot el món. Ens centrem en l'exemple del Bonpastor, Barcelona.
ARRELADES
Taller que crea una crítica activa entorn el cicle menstrual per tal de desvincular-lo dels prejudicis i tabús establerts pel  sistema patriarcal dins el qual hem construïdes i educades.
HISTORIA DE REVOLUCIÓN; CUBA
PER SOBRE DEL SEU CADÀVER; VEGANISME
CULTIVA'T; SOSTENIBILITAT I MONOPOLI
TALLER DE TALLERS
TALLER DE TALLERS
TALLER DE TALLERS
Mostra'n Més

PEDAGOGIA

OBJECTIU

L'objectiu del col·lectiu Memòria, Lluita i Resistència es basa en la divulgació i la lluita a partir de la denúncia dels abusos imperialistes que campen impunes arreu del món.

Busquem fer visibles les trames que el sistema capitalista no permet que sorgeixin en les portades de diaris o telenotícies. 

PARTICIPANTS

Comptem amb diverses estructures de taller i dinàmiques específiques de cada tema d'interès. Com podreu comprovar, en cada taller es detalla el nombre de persones, que sol variar

ENTRE 6 i 50 PERSONES

En funció de la disponibilitat de membres per a la dinamització i els requeriments de la mateixa acotaríem les participants.

Per al debat proper i profund, l'ideal és un nombre més reduït, unes 15-20 persones. Però pot assumir-se en grups més grans sense problema. Les dinàmiques canvien però no en varia el resultat.

La franja d'edat és molt extensa i tenim experiència des de espais amb nenxs de 13 anys fins a tallers oberts en pobles:

ENTRE 13 i ... ANYS

POTENCIADORS

Amb les activitats que proposem pretenem educar i fer créixer la nostra capacitat crítica i reflexió.

Busquem assolir conceptualment processos complexos de múltiples variables i reactivar les ments que tanta por fan a un sistema basat en l'alienació i l'obediència.

DURADA DELS TALLERS

El temps de sessió és específic per cada taller però, en general, es necessita:

D'ENTRE 1h30min  i 2h30min.

Ja que la primera part en tots els tallers es dedica al joc de taula/dinàmica grupal que ens requereix d'explicació i, sobretot, d'exemplificació de moviments necessaris per la interpretació i el debat posteriors que demanen un mínim d'una hora per a ser profitós.

METODOLOGIA

El mètode pedagògic és vital per a poder assolir els objectius i educar els potenciadors. És per això que tota la proposta sempre es basa en la representació dels processos complexos. Això s'aconsegueix amb jocs de taula o dinàmiques de grup que permeten obtenir eines pràctiques per entendre les moltes variables que es proposen en la sessió/taller.

VALOR I COST

Tots els tallers que proposem funcionen amb el mètode de:

TAQUILLA INVERSA

Així que el preu va en funció de les vostres possibilitats amb:

MÀXIM DE 200€

No es permet pagar més del valor màxim, així que parlem d'entre 0€ i 200€ per cada taller. Sense compromís! :)

D'aquesta manera també se'ns valora la qualitat i comoditat com a factors essencials de la nostra feina.

Els beneficis són per ajudar a seguir divulgant i denunciant, ja que hi ha llocs de treball a mitja jornada i costos de creació, desenvolupament i posada a la pràctica de tots els tallers..

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now