top of page

PEDAGOGIA

OBJECTIU

L'objectiu del col·lectiu Memòria, Lluita i Resistència es basa en la divulgació i la lluita a partir de la denúncia dels abusos imperialistes que campen impunes arreu del món.

Busquem fer visibles les trames que el sistema capitalista no permet que sorgeixin en les portades de diaris o telenotícies. 

PARTICIPANTS

Comptem amb diverses estructures de taller i dinàmiques específiques de cada tema d'interès. Com podreu comprovar, en cada taller es detalla el nombre de persones, que sol variar

ENTRE 6 i 50 PERSONES

En funció de la disponibilitat de membres per a la dinamització i els requeriments de la mateixa acotaríem les participants.

Per al debat proper i profund, l'ideal és un nombre més reduït, unes 15-20 persones. Però pot assumir-se en grups més grans sense problema. Les dinàmiques canvien però no en varia el resultat.

La franja d'edat és molt extensa i tenim experiència des de espais amb nenxs de 13 anys fins a tallers oberts en pobles:

ENTRE 13 i ... ANYS

POTENCIADORS

Amb les activitats que proposem pretenem educar i fer créixer la nostra capacitat crítica i reflexió.

Busquem assolir conceptualment processos complexos de múltiples variables i reactivar les ments que tanta por fan a un sistema basat en l'alienació i l'obediència.

DURADA DELS TALLERS

El temps de sessió és específic per cada taller però, en general, es necessita:

D'ENTRE 1h30min  i 2h30min.

Ja que la primera part en tots els tallers es dedica al joc de taula/dinàmica grupal que ens requereix d'explicació i, sobretot, d'exemplificació de moviments necessaris per la interpretació i el debat posteriors que demanen un mínim d'una hora per a ser profitós.

METODOLOGIA

El mètode pedagògic és vital per a poder assolir els objectius i educar els potenciadors. És per això que tota la proposta sempre es basa en la representació dels processos complexos. Això s'aconsegueix amb jocs de taula o dinàmiques de grup que permeten obtenir eines pràctiques per entendre les moltes variables que es proposen en la sessió/taller.

VALOR I COST

Tots els tallers que proposem funcionen amb el mètode de:

TAQUILLA INVERSA

Així que el preu va en funció de les vostres possibilitats amb:

MÀXIM DE 200€

No es permet pagar més del valor màxim, així que parlem d'entre 0€ i 200€ per cada taller. Sense compromís! :)

D'aquesta manera també se'ns valora la qualitat i comoditat com a factors essencials de la nostra feina.

Els beneficis són per ajudar a seguir divulgant i denunciant, ja que hi ha llocs de treball a mitja jornada i costos de creació, desenvolupament i posada a la pràctica de tots els tallers..

bottom of page