top of page

ESCOLA D'ARQUITECTURA DEL VALLÈS

Mogudes per descobrir nous mètodes docents en els espais culturals universitaris, el grup de joves de RUSC es proposa desenvolupar els anomenats "Tallers Perdagògics". L'evolució natural per seguir creixent i divulgant fou unir-se a Memòria, Lluita i Resistència, Taller de Cultura, per a obtenir més força estructural i suport pedagògic. 

Aquesta manera "nova" (antiga però oblidada) d'enfocar les sessions d'aprenentatge a partir dels jocs dinàmics i l'exemplificació física de situacions que teòricament sonarien complexes es pogué practicar a l'Escola d'Aquitectura del Vallès (UPC) amb molt bones sensacions.  

Sumant-t'hi la fantàstica oportunitat de tenir entre nosaltres l'artista Domènec, gran entès dels mètodes militars israelians i productor de material molt valuós per aquest taller, es pot endevinar la gran volada que va suposar per a nosaltres aquest primer "directe". 

Així doncs el tret de sortida data d'un 10 de Novembre de 2016 i s'emmarca en el cicle "Terra de Ningú; Exploració de les Fronteres i la Violència en l'Arquitectura" de l'Escola d'Arquitectura del Vallès.

Aquí algunes imatges de la sessió:

8(1)
12
6
26
22
19
13
4
17
18
23
bottom of page