top of page

POBLE I CAU DE SOLSONA

I tot mostrant-nos la gran eficàcia del boca-orella ens plantem d'un cop de cotxe a Solsona per participar en el cicle "Què passa al món?" organitzat pel CAU del poble, l'AEiG Pare Claret. 

I aquest cop sí que arribem al que semblava el límit d'aforament permès! Més de 50 persones participaven del taller entre riures i ànims, després entre murmuris de sorpresa i indignació per un conflicte que fa bullir la sang a qualsevol, el genocidi palestí. 

Ja sabreu que els tallers que es proposen consten d'un primer apartat de joc on s'exemplifiquen els conceptes a treballar i, posteriorment, es realitza una explicació acurada del tema en qüestió seguit d'un debat obert i dinamitzat. És per això que l'esforç pedagògic es troba en veure'ns reflexades en els processos que s'expliquen i es practiquen durant la sessió, d'aquesta manera la interpretació posterior pren una magnitud molt intensa: d'aquí la indignació d'un equip atacant rialler que veu com les "innocents" decisions que es prenien durant el joc són una realitat molt difícil d'acceptar...

A cada taller creixem i aprenem, en família, així com aquí, a Solsona, on ens tractaren tant bé. :)

Taller Solsona (2)
Taller Solsona (4)
Taller Solsona (1)
Taller Solsona (3)
Taller Solsona (5)
bottom of page