top of page

TROBADA D'ESPLAIS DEL SECTOR VALLÈS

En un any complex degut a la dispersió geogràfica del grup tallerista tornà a contactar-nos l'Esplai Bruixes i Bruixots de Cardedeu per oferir-nos una gran oportunitat:

 

Participar amb el taller "Terra Esborrada" en la Trobada d'Esplais del Sector Vallès! 

Aquesta sessió, doncs, era molt important per a nosaltres! Ens situava en un espai on compartir amb moltes associacions que treballen per educar en el lleure i la pedagogia, molt en la nostra línia ideològica.

Per la nostra feliç sorpresa vàrem retrobar-nos amb persones que ja varen compartir el taller fa més d'un any! Fou molt emocionant que voluntàriament tornessin per repetir l'experiència i poder assentar bé els conceptes, a més de permetre resoldre dubtes i obrir nous espais de debat en direccions que no haguéssim imaginat. 

El grup es comença a plantejar "com es pot deixar una petjada física en els espais on es comparteix el taller?" és a dir, que no sols sigui un record puntual, sinó que la reflexió creixi exponencialment un cop la sessió s'acaba... Aquest concepte l'anomenem "Reverberació" i és un afegit pedagògic que esperem poder implementar ben aviat!

[Per desgràcia les fotografies d'aquesta sessió es van extraviar i no podem compartir-les amb tu. Esperem, però, que les nostres paraules ajudin a formar-ne una imatge bonica, així com és el nostre record.]

Seguim treballant.

bottom of page